Private kunder

Sammensæt det solcelleanlæg, der passer til dit behov

Vi har også gode tilbud i “komplette anlæg

Vejen til din grønne strøm

Konfigurer dit anlæg

Sammensæt dit anlæg ud fra den kundeprofil der matcher dit behov og ønsker. Vælg anlæggets størresle (kWp), tagtype og evt. batteriløsning.

Indsend din konfiguration

Indsend dit eget forslag til et anlæg – og vi kontakter dig. Sammen  finder vi den helt rigtige løsning og pris.

Leveres samlet i en leverance lige til at pakke ud og installere. 

Installation og tilslutning

Kontakt din lokale tømrer for opsætning af solceller, samt aut. El-installatør for opkobling og tilslutning af anlægget.

Find det solcelleanlæg der passer bedst til dig

Solceller på tag


4 - 6 KWp solcelleanlæg

Anlæg der typisk passer til:

8 - 12 KWp solcelleanlæg

Anlæg der typisk passer til:

Solceller på tag af hus

15 - 20 KWp solcelleanlæg

Anlæg der typisk passer til:

Anlæg på 15 kWp og derover kræver forundersøgelser hos netselskaberne i forhold til tilslutning af anlægget. Kontakt os for yderligere rådgivning.

Hvor kan solceller placeres?

Solceller kan monteres næsten overalt – der skal bare være sol. Det vigtigste, når man skal have solceller på taget, er, at man tager højde for verdenshjørnerne. 

Det mest optimale er at montere solcellerne på tagets sydside. Simpelthen fordi sydsiden får mest sol, og det derfor giver den størst mulige konvertering af sollys til strøm.

Men en øst/vest-placering af solcellerne er også en god løsning. På den måde kan du udnytte morgen- og aftensolens stråler og strække din strømproduktion ud over hele dagen.

Leverance omfang

Som privat kunde køber du det anlæg, der passer dit behov bedst (se vores case kundeprofil analyser og find den version der passer på dit behov, investeringsevne og de praktiske forhold.

Leverancen omfatter solceller i det specificerede antal, montage system til den specificerede tagtype,  DC/AC inverter, kabler og stik til montage af celler, ledning til gruppetavle samt montage vejledninger.

Godkendelser

Du står selv for at sikre at installationen er lovlig i henhold til gældende lokalplaner i dit område, evt bygge ansøgninger i landzone etc,

Du kontakter selv relevante firmaer til installation af solceller på taget (evt dit lokale tømrer firma) og til installation af de elektriske komponenter. Her finder du Godkendte VE installatører.

Vi anbefaler et tilvalg af vores Service Pakke,  som sikrer at alle administrative opgaver håndteres af KlimaVenti i forhold til krav fra net selskabet i dit område.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning. 

Solar panel
Garantibetingelser

KlimaVenti anvender kun komponenter fra leverandører, der sikrer en høj kvalitet i materialer og fabrikationsprocesser. Dette sikrer at dit solcelleanlæg er designet til at kunne levere bæredygtig energi i mange år.

KlimaVenti yder fuld garanti på anlæggene i henhold til garantibetingelser

Ansvarlig produktion

Gennem vores direkte kontakter til- og samarbejde med leverandører af de primære komponenter i anlæggene – solceller og invertere, kan vi sikre os at produktionen sker på en forsvarlig måde – uden anvendelse af tvangs- og børne arbejde samt under hensyn til arbejdssikkerhed- og miljø.

KlimaVenti arbejder på yderligere at sikre at leverandører i hele fødekæden opererer ud fra disse principper.

Kontakt os for yderligere information.

Kontakt os