8 – 12 kWp anlæg

54.375,00 kr.145.137,00 kr.

Vælg dit anlæg, tagtype og evt batteri

 • *Anlæg

  *Batteri

  *Montagesystem

  Reset options
-
+

Når du tilføjer til kurv gemmes din konfiguration af anlægget, og du kan nu indsende den til KlimaVenti.

Vi vender tilbage og gennemgår dit forslag og finder den helt rigtige løsning.

Prisen der angives er en estimeret pris – den endelige pris afhænger af den endelige løsning.

Tilvalg af batteri

Batterier til solceller kan med fordel anvendes, når man ønsker at opbevare overskydende energi produceret af solcellerne til senere brug. Dette er især nyttigt, hvor man ønsker at bruge solenergi om natten eller på dage med begrænset sollys.

Det er også en fordel at anvende batterier til solceller på tidspunkter, hvor man lagrer ”gratis” solenergi for at  bruge den senere, når energipriserne er høje.

Det er vigtigt at bemærke, at anvendelsen af batterier til solceller øger omkostningerne ved solcelleanlægget. Derfor er det vigtigt at foretage en grundig økonomisk analyse for at afgøre, om det er en god investering i det specifikke tilfælde.

KlimaVenti sælger og opsætter kun 3 fase (HV) batterier som sikrer at energien kan udnyttes fuldt ud til forbrug i hele huset og evt. lader til el-bil. 1 fase batterier giver en begrænset udnyttelse idet det kun kan opkobles på en fase i huset og dermed kun anvendes af en del af de elektriske forbrugssteder.

Tilvalg af Service pakke

KlimaVenti’s service pakke sikrer dig en bekymringsfri proces  – fra køb til færdig installation af dit nye solcelle anlæg

Pakken indeholder:

 • Vi udarbejder et projektforslag med placering af solceller og beregning af produktionsdata – og dermed forventninger til din økonomi ved investeringen.
 • Analyse af økonomi i tilkøb ved batteri
 • Analyse af økonomi i tilkøb af lade stander
 • Vi sørger for tilmelding til el nettet og den nødvendige dokumentation for ibrugtagning

Tilvalg af Overvågning

Vi tilbyder at overvåge dit nye anlæg for korrekt  driftsfunktion og sikre mod evt. udfald – aftalen dækker 3 år.

Dette har ikke noget med kvaliteten af anlægget at gøre – men opstår ved fejl i kommunikationen med el nettet. Vi adviserer om fejl og driftsforstyrrelser.

Tilvalg af Lade stander

Har du eller overvejer du at investere i en el-bil vil en kombination af lade stander og el-bil kunne øge dit egetforbrug af strøm og dermed forbedre afkastet af din investering i dit anlæg.