ring til Klimaventi
menu button
 • Et godt indeklima
  Et godt indeklima
  giver friske medarbejdere
 • Kan jeres indeklima forbedres?
  Kan jeres indeklima forbedres?
  Få et klimatjek
 • Ventilationsanlæg til kontor

  Et godt indeklima er en forudsætning for en behagelig og effektiv arbejdsdag. 8 timer i dårligt indeklima er hverken sundt eller behageligt. Manglende udskiftning af luften kan give hovedpine, træthed og gøre os uoplagte.

   

  Et ventilationsanlæg sikrer, at luften konstant udskiftes, uden det påvirker rumtemperaturen. Vores ventilationsanlæg er naturligvis både diskret og støjsvagt, så klimaet også er behageligt for øjne og ører.

  Ventilationen kan kombineres med temperaturstyring, så kontoret har en konstant og optimal temperatur – uanset om det er sommer eller vinter.

 • ventilationsanlæg indregulering

  Om indregulering af ventilationsanlæg

  caseside

Friskere luft - også mellem kolleger

Godt indeklima og godt arbejdsklima er to sider af samme sag

 • serviceaftale til ventilationsanlæg
  Serviceaftale

  Med en serviceaftale sørger vi for, at dit ventilationsanlæg bliver rettidigt efterset og serviceret, så det altid fungerer optimalt. Og opstår der et problem - ja, så er vi kun et opkald væk.

 • kontakt klimaventi
  I er ikke som de andre

  Ikke to kontorbygninger er ens. Det er medarbejdere heller ikke. For at fungere optimalt, skal et ventilationsanlæg skræddersys, så den passer til den enkelte bygning og til de mennesker, der færdes i den. 


 • læs mere om et ventilationsanlæg
  Case fra Viborg

  Et af de nest velegnede ventilationsanlæg til et kontor er Nilan VPM 240, som kan skifte hele 2.400 kubikmeter luft i timen. Anlæget benytter varmegenvinding hvilket giver store besparelser på varmeregningen.