ring til Klimaventi
menu button
 • Ventilation giver varme
  - i kælderen og på kistebunden

  I mange år har Herlufs kælder været kold og fugtig, men et ventilationsanlæg har gjort kæderen varm og tør, så den nu kan bruges til opbevaring og opholdsrum.


  Herlufs hus er fra 1947 med en kælderen, der er støbt op i genbrugsmaterialer - og uden isolering.

  Kælenderen har derfor altid været kold og klam, og i vintermånederne er vandet løbet ned af de kolde vægge. Den eneste måde at slippe af med fugten på var at åbne vinduerne, men det var ikke tilstrækkelig til at tørre kælderen ud. Til gengæld gav det en iskold kælder, der i realiteten var både ubrugelig og usund.

   

 • undgå dug og fugt i vinduerne
 • Ventilationsanlægget

  I 2017 fik Herluf installeret et friskluftsanlæg i hele kælderen. Anlægget trækker tør luft ind i hvert enkelt rum og suger den fugtige luft ud, så luftfugtigheden konstant er optimal.

  Anlægget har også gjort det muligt at sætte varme på kælderen - uden at fyre for fuglene, vel at mærke. Varmen i kælderen trækker op i huset, så gulvene i stueetagen ikke længere er iskolde, og Herluf har skruet ned for varmen i hele huset.

   

 • stop fugt i kælderen
 • affugter i kælderen
 • Herluf er en glad mand

  "Jeg er sikker på, at anlægget tjener sig selv hjem, fordi vi ikke behøver at sætte så meget varme på, samtidig med at anlægget kun bruger ganske lidt strøm."

   

  "Jeg valgte KlimaVenti, fordi de har et ry for at være dygtige og til at stole på. Og det kan jeg kun tilslutte mig.

  Det ihærdige folk. De kom og forlod først huset, da alt fungerede, som det skulle. Og arbejdet er i orden: Der er ingen skrammer og ridser på vægge eller gulve, og alt blev efterladt rent og ryddeligt. Det betyder altså også noget."